dissabte 18 agost 2018

ZÚÑIGA CONSTRUCCIONS

zuniga construccions

PERQUÈ ELS TEMPS JA HAN CANVIAT

El sempre conflictiu món de la construcció també està canviant i Zúñiga Construccions ha sigut la primera empresa constructora de Girona que ha sabut adaptar-se al temps actual, a les exigències, garanties i servei que tothom demana en adquirir qualsevol altre producte. A la “botiga de la construcció” de la plaça de Salvador Espriu de Girona s’ha aconseguit arribar a gran part dels gironins que han necessitat la seguretat necessària per endinsar-se en una aposta de futur: fer realitat l’habitatge dels seus somnis o necessitats. La garantia d’uns números controlats, sense sorpreses d’última hora, basada en la seva pròpia responsabilitat, ha fet que la confiança anés cada dia a més, fins a arribar a veure a gran part dels edificis de la ciutat nombrosos cartells amb l’habitual “estem en obres”.

Lluís Zúñiga: “La construcció, sobretot la reforma, era un món massa informal en comparació amb l’esforç i els imports que es necessiten per fer una obra o reforma. Al final el que hem aconseguit és donar aquell servei, garanties, i sobretot responsabilitat, que et donen en adquirir qualsevol altre producte fabricat en sèrie. La gent només vol saber què li poses, quant li val i quan li entregues. És molt difícil donar aquestes respostes, però quan ho aconsegueixes la gent et demostra la seva tranquil·litat i agraïment.”

L’era de la reforma arriba tot just amb la crisi del 2008, i la política de Zúñiga Construccions neix llavors. Des de la petita botiga de la plaça de Salvador Espriu fins a les noves oficines centrals de plaça de Catalunya, un espai dissenyat per donar als gironins seguretat donant la millor resposta als seus dubtes. La capacitat de tenir un projecte de reforma d’un dia per l’altre, a cost zero, de vegades amb múltiples possibilitats de distribució i decoració fa que sigui molt difícil no guanyar-se la confiança dels clients.

“Escoltar és clau. No inculquem res a ningú, ni intentem vendre una moda o una tendència, només treballem amb la seva necessitat i gustos. Treballem perquè tothom visqui en un espai on es trobi a gust i que cobreixi les seves necessitats. L’estil de vida de la gent és molt divers, el concepte pis pilot ja és obsolet.”

La transparència és la base de la confiança, i a diferència de moltes empreses que fan servir imatges alienes per a la seva publicitat, la difusió de Zúñiga Construccions es basa a transmetre cada dia, a través de les xarxes socials, la seva feina. Al seu perfil de Facebook oficial hi trobareu gran quantitat de contingut, actualitzat amb una rapidesa i transparència que diu molt de les possibilitats i de la serietat i responsabilitat que es garanteixen.

ZÚÑIGA CONSTRUCCIONS

Botiga
Plaça Salvador Espriu
17002 Girona
Tel. 972 210 524
Mbl. 605 811 511 – Lluís

Oficines
Passeig General Mendoza 2-3
Local 17
17002 Girona
Tel. 972 412 067
zunyiga@icloud.com

Deixa una resposta