dimarts 17 juliol 2018

White Summer torna a acolorir l’estiu a la Costa Brava amb més de 200 activitats en 23 dies

La setena edició de l’icònic festival multiformat tindrà lloc del 4 al 26 d’agost, cada dia de sis de la tarda a una de la matinada, a un bell paratge de Serres de Pals, Girona.

L’esdeveniment, una fórmula pionera i única en la seva posada en escena i contingut, reunirà les últimes tendències en arts escènics, disseny, música i gastronomia.

L’espectacle de Voalà Station captivarà els assistents com a actuació inaugural.

El millor pla pels capvespres i les nits estivals de l’Empordà anuncia la seva tornada el proper 4 d’agost. White Summer, punt de trobada estiuenc imprescindible a la Costa Brava, celebrarà la seva setena edició durant 23 intensos dies convidant els seus visitants a imaginar, crear i somiar. Sota el lema Think Up!, el festival és una trucada oberta a elevar-se i vibrar a un espai d’oci i entreteniment on el públic es dona cita amb la bellesa i la creació en les seves diferents expressions.

White Summer és ‘el’ lloc, una cita ineludible de l’estiu a la Costa Brava on totes les persones entre 0 i 99 anys viuran moments màgics. Estarà obert de les sis de la tarda a una de la matinada per gaudir de tardes familiars, sabors de tot el món, conferències, performances i espectacles itinerants, innovació, música en directe, titelles i molt més. Els visitants podran evadir-se al capvespre a nou escenaris del festival, entre els quals es troben els cincs escenaris acústics amb música d’arreu del món, com el jazz o la bossa nova, i acabar el dia vivint la màgia de les nits White Summer i les seves llums, concerts, sessions DJ i zones chill out per divertir-se fins que s’apaga l’última llum”, resumeixen des de l’organització, tot i que és complicat recollir en tan sols unes línies l’àmplia i variada proposta de White Summer, capaç de renovar el seu atractiu any rere any i dia rere dia.

A White Summer espai, visitants, creatius, gastronomia i artistes uneixen les seves energies per aconseguir una experiència total i inoblidable capaç de transmetre sensacions i emocions.

“Aquest estiu, el cel serà el nostre aliat. Connectarem el cel i la terra perquè tot aquell qui ens visiti trobi a White Summer els camins del desig i les constel·lacions a l’herba de Mas Gelabert. Aquesta edició estarà il·luminada per sorpreses que baixaran de les estrelles per expandir la nostra imaginació i crear l’experiència definitiva”, descriu metafòricament Miryam Cuatrecasas, impulsora de White Summer.

El festival, que va tancar l’edició de 2017 amb més de 140.000 visitant i ha estat catalogat com un dels deu festivals més concorreguts d’Espanya segons el darrer informe de Ticketea, s’ha consolidat com un model únic a la seva espècie i estrena una temporada més anunciant novetats i donant inesperats girs al seu infinit catàleg de moments i activitats per captivar a un públic cada cop més ampli i fidel. “Mas Gelabert és un espai privilegiat que cada mes d’agost imaginem com un llenç en blanc on fusionar tots els colors en combinacions insòlites i irrepetibles. Estem preparant una experiència d’experiències on tots els perfils podran trobar un espai en el qual compartir, gaudir del nostre ambient festiu i deixar-se portar per aquell encant indescriptible que ens regalen cada jornada els colors del capvespre empordanès”, relata Cuatrecasas.

Deixa una resposta