dimecres 21 agost 2019

Vins i Licors Grau SA

Vins i Licors Grau SA és una empresa familiar fundada el 1977 dedicada a la distribució i venda de vins i licors de tot el món. Líder en la distribució amb un gran nombre de productes en exclusiva i amb una gran força en el canal HORECA. Anualment es venen 12 milions d’ampolles a una cartera d’uns 3.000 clients.

L’empresa està ubicada a Palafrugell amb unes instal·lacions de 15.000 m² entre zona edificada i aparcaments. La vinoteca disposa de més de 12.000 referències de vins i licors de tot el món, 1.700 m² i capacitat per a 120.000 ampolles. El magatzem consta de 9.200 m² en total (1.200 m² corresponen al magatzem climatitzat amb temperatura i humitat controlades) amb capacitat per a 8 milions d’ampolles.

El 2009, Vins i Licors Grau van ser pioners en la implementació d’una botiga en línia, GRAUONLINE.com, i una aplicació per a iPhone i tauletes. Actualment, les vendes a través d’aquest canal es fan a tota la Unió Europea, sobretot al Regne Unit, França i Alemanya. L’increment de les comandes en línia ha fet necessària la incorporació d’un magatzem robotitzat (pioner en el sector de la venda en línia de vins i licors), per tal d’agilitzar la preparació d’aquest tipus de comandes.

Amb la voluntat de difondre la cultura del vi al públic professional i general, l’empresa disposa d’una sala de tast i un auditori per a fer tastos de vins, presentacions i activitats vàries relacionades amb el món del vi.

La seva trajectòria ascendent l’ha convertida en una de les empreses capdavanteres del sector i, actualment, compta amb una de les vinoteques més grans del món en espai i referències.

Deixa una resposta