dissabte 4 juliol 2020

Una nova mirada a la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Somniar en viure noves experiències en països i regions properes o llunyanes ens dona benestar i llibertat. No existeix cap pandèmia al món capaç d’extingir el desig de viatjar.

Planejar un viatge a la Costa Brava i el Pirineu de Girona no és un somni… és una aventura a l’abast dels viatgers que desitgen entrar en contacte amb un espai que s’adapta als nous temps i uns serveis que es renoven per tenir cura dels seus hostes i visitants. Visitar i redescobrir la demarcació de Girona amb altres ulls és la clau: ni els viatgers són els mateixos ni les destinacions són impassibles.

La demarcació de Girona és una amalgama de paisatges, històries, cultura, tradicions i festes, productes artesanals i personatges locals que impregna tot el territori, des de la costa creuant el rerepaís fins a l’alta muntanya. Compta amb una oferta turística de qualitat adaptada a la nova realitat que proposa estades i vacances segures i tranquil·les.

La sensibilitat i el caliu de la demarcació de Girona els transmeten els seus residents. Les parelles, les famílies i els grups reduïts que visitin la Costa Brava i el Pirineu de Girona gaudiran d’experiències úniques i memorables que els portaran a redescobrir amb una nova mirada una terra que és casa seva.

 

Deixa una resposta