dijous 21 febrer 2019

Un passeig per la història al mas Les Heras

A només 15 minuts de Girona, el mas de Ca n’Heras d’Adri ens obre les portes en mig d’un paratge intens, autèntic i ancestral des d’on sentim la natura, la terra i les arrels de la història.

La finca d’aquest enorme mas té més de 300 hectàrees de vinya, oliveres i boscos d’alzines, i tret de la torre octogonal, tots els edificis queden amagats pels arbres frondosos que han crescut gràcies a la fertilitat de la terra que envolta el volcà del Puig d’Adri.

Les Heras pertany al grup Brugarol, propietari d’altres allotjaments de turisme rural d’alta qualitat com el Mas del Vent o el Bell Lloc, i del celler Brugarol de Palamós, on elaboren vins, formatges, olis d’oliva i melmelades, tot provinent de les seves finques i preparat de manera natural i ecològica, i que es poden trobar també al mas Les Heras.

En la restauració del mas s’hi han dedicat anys, buscant la màxima aproximació possible al passat. Per això algunes de les habitacions de la part més antiga de la casa no disposen de llum elèctrica i no hi ha llits tradicionals, sinó que es dorm amb futons a terra.

Els responsables del mas afirmen que el luxe, en el cas de Les Heras, consisteix en la possibilitat de tornar a les arrels, a una forma de vida que ha quedat enrere, i a un servei exquisit.

Les Heras ha estat pensat per passar uns dies en plena natura, per a trobades d’empresa, familiars o de grups d’amics, celebracions, casaments o per a qualsevol estada tranquil·la entre naturalesa, història i silenci.

www.brugarol.com
www.canheras.com
info@canheras.com
Tel. 628 503 634

Deixa una resposta