dilluns 23 juliol 2018

Triple aventura asiàtica a Girona

sushi

Man Tong i Rodrigo Palet dirigeixen una triple aventura de restaurants asiàtics a Girona on han abocat totes les seves il·lusions, coneixement i professionalitat. Amb un personal amb experiència i compromès, el projecte consta de tres restaurants de menjar asiàtic, cadascun amb una especialitat pròpia.

El primer, Umai, segueix sent la nineta dels seus ulls: un restaurant modern basat en una cuina asiàtica adaptada al paladar gironí que combina tècniques tradicionals amb les noves tècniques de la cuina molecular.

El restaurant Mien, centrat en l’elaboració de plats de fideus, va ser la segona creació de Tong i Palet. Els inicis del restaurant no van ser fàcils, però a poc a poc s’ha anat fent un lloc dins del panorama de la restauració gironina. Cada setmana, el restaurant cuina més de tres-centes racions de fideus fets a mà, a més de cent litres d’infusions de verdures i de brou de pollastre per a les sopes.

En tercer lloc, el restaurant Mimi és la proposta més recent de la parella, però de ben segur que no serà l’última. Es tracta d’una taverna asiàtica, un local informal de cuina popular japonesa en què el menjar té un protagonisme compartit amb la beguda i l’ambient. L’espai simula els bars d’oficinistes del Japó, locals estrets i amb una decoració molt simple, l’únic propòsit dels quals és omplir el pap i fer que els comensals fugin una estona de l’estrès quotidià.

UMAI
Plaça Josep Pla, 18
17001 Girona
Tel.: 972 417 872
www.umaigirona.com

MIEN
Plaça Josep Pla i Casadevall, 21
17001 Girona
Tel.: 972 447 965
www.miengirona.com

MIMI
Carrer Nou, 7
17001 Girona
Tel.: 972 283 435
www.mimigirona.com

Deixa una resposta