dimecres 15 agost 2018

TorreMirona Relais Hotel Golf & Spa

torremirona

L’exclusivitat d’allotjar-se al cor de l’Empordà

L’hotel TorreMirona Relais Hotel Golf & Spa és un recés de tranquil·litat, estil i gran confort al cor de la Costa Brava. Situat al costat de Figueres, l’hotel és a un pas d’increïbles platges i cales, de l’epicentre de l’alta gastronomia i a 40 minuts de l’aeroport de Girona.

Les 49 habitacions que componen el TorreMirona Relais Hotel Golf & Spa (28 d’elles renovades el gener de 2018) disposen de totes les comoditats d’un hotel de primera categoria, sempre en el bell mig d’un entorn idíl·lic. Com a servei addicional, l’hotel presenta el nou Spa Dubhé amb jacuzzi, sauna, hammam, dutxes bitèrmiques i una zona de relaxació.

Si en lloc d’una habitació prefereix un apartament, a Aparthotel Vila-Birdie Suites les trobarà de dos tipus, d’una o dues habitacions, amb jardí o terrassa.

L’hotel disposa d’un restaurant tradicional mediterrani amb tendències avantguardistes, El Racó del Canigó, un Lobby Bar i El Mirador, des d’on té espectaculars vistes als Pirineus i al camp de golf.

Si el que busca és celebrar un acte empresarial, l’hotel disposa de sales amb capacitat d’entre 10 i 300 persones per dur a terme qualsevol tipus d’esdeveniment o reunió.

El Torremirona Golf Club és de visita obligada per als amants del golf: un paradís de 18 forats (PAR 72), ple de llacs, búnquers i amplis greens ondulats on qualsevol tipus de jugador podrà satisfer els seus objectius.

Finalment, però no menys important, el Torremirona Sport & Spa s’ha convertit en el centre esportiu més complet de la comarca amb piscina, pàdel, tenis, zona poliesportiva i una llarga llista de tractaments corporals amb els millors especialistes, que farà les delícies d’aquells que vulguin realitzar una estada activa.

En definitiva, relaxació, tranquil·litat, oci i salut en un entorn privilegiat als peus dels Pirineus, entre la Costa Brava i la Garrotxa. Empordà en la seva essència.

Deixa una resposta