dimecres 12 agost 2020

Teisa i Territori i Sostenibilitat amplíen el servei de transport públic a demanda al Pla de l’Estany

Teisa i Territori i Sostenibilitat amplíen el servei de transport públic a demanda al Pla de l’Estany

El TAD del Pla de l’Estany es va iniciar dilluns 2 de desembre amb tres rutes i arribant a 12 nuclis de població, i es convertirà en el segon servei dos mesos després de l’estrena al Gironès

El servei s’implanta en zones amb dispersió territorial on no hi ha servei de transport públic regular i permet els usuaris utilitzar un mitjà de transport amb una reserva prèvia per l’«app» o trucant.

Es tracta d’un servei que ja s’havia estrenat a l’octubre a la zona del Gironès i que, després de la bona rebuda, se seguirà  implantant en zones amb dispersió territorial on no hi ha servei de transport públic regular. Aquest servei permet els usuaris utilitzar un mitjà de transport amb una reserva prèvia d’un mínim de 15 minuts d’antelació mitjançant l’aplicació mòbil o trucant per telèfon.

El TAD del Pla de l’Estany tindrà tres rutes, amb epicentre a Banyoles, i arribarà fins al poble garrotxí de Mieres: Banyoles – urbanització Font Pudosa (Banyoles) – Cal Germà (Porqueres) – Sant Miquel de Campmajor – Mieres; Banyoles – Pujals dels Cavallers i Pujals dels Pagesos (Cornellà del Terri) – Vilamarí, Sant Esteve de Guialbes, Terradelles, Vilademuls i Galliners (Vilademuls) – Vilavenut (Fontcoberta) – Puigpalter (Banyoles); i Banyoles – Can Puig – Palau – Banyoles. En total, connectarà 12 nuclis de població i donarà servei a uns 2.500 habitants, sense comptar Banyoles.

 

El trajecte és més ràpid

El Transport Públic a la Demanda permet optimitzar el trajecte a partir dels usuaris que demanen el servei. Els vehicles operen només quan hi ha demanda de manera que s’eviten recorreguts i parades i el trajecte és més ràpid. Una de les principals novetats d’aquest servei és que es pot contractar a través de l’aplicació mòbil ‘Ne-Mi’, a més de la via telefònica convencional (Girona 972 204 868), de dilluns a divendres feiners de 8 a 20 h. L’usuari s’assegura la reserva demanant el servei amb un mínim de 15 minuts d’antelació de l’horari preestablert d’inici del servei. Amb aquesta aplicació es poden fer totes les reserves, consultar l’horari exacte del viatge, veure en temps real la posició del vehicle, veure les reserves realitzades, afegir les rutes preferides, anul·lar reserves i valorar el servei que s’ha utilitzat. En definitiva, estar sempre informat de forma dinàmica de la disponibilitat del bus i de la seva ubicació.

 

Més informació

Web: www.teisa-bus.com

Facebook: Facebook.com/teisa1920

Instagram: teisa1920

Twitter: @teisa1920

 

   

 

Deixa una resposta