dijous 21 febrer 2019

Tanzània, el bressol de la vida salvatge

Descobreix Tanzània de la mà de Viatges Plaimont del 21 al 30 de juny de 2019, i deixa’t sorprendre per la fauna salvatge d’aquest meravellós país africà.

Comencem el viatge volant de Barcelona a l’aeroport del Kilimanjaro, amb escala a Doha (Qatar). La primera parada del nostre safari serà al parc nacional de Tarangire, el tercer més gran de Tanzània i santuari d’una gran població d’elefants. Descobrirem els paisatges del parc passejant en jeep entre baobabs i una gran diversitat d’herbívors.

La parada següent serà al llac Manyara, on viuen més de 350 espècies d’aus i animals petits. El parc, situat al fons de la vall del Rift, ofereix unes vistes espectaculars de la falla i el llac.

Però com que encara no en tenim prou, les nostres properes parades van in crescendo: el cràter del Ngorongoro i la plana del Serengeti són els parcs més grans i impressionants del país. Són el lloc ideal per veure els big five i molt més: lleopards, guepards i lleons, hipopòtams, girafes, hienes, facoquers, gaseles, estruços, voltors, cocodrils, búfals, flamencs i, si tenim sort, algun rinoceront negre.

Les grans poblacions d’animals que conviuen en aquests parcs ens permetran presenciar grans moments de caça i escenes de la vida animal que ens deixaran un record inesborrable a la retina (i a la càmera de fotos!).

El viatge inclou pensió completa, els vols i els trasllats durant tota l’estada, les entrades als parcs, aigua per a tots els dies del safari, guia de parla castellana, així com un jeep per cada sis persones i allotjaments espectaculars en hotels, lodges i glamping dins dels parcs nacionals, perquè et sentis com un autèntic explorador.

Deixa una resposta