dimarts 12 novembre 2019

SONO ACCIÓ

SONO ACCIÓ

Sono Acció és una empresa referent en la il·luminació i sonorització d’esdeveniments de petit i mitjà format. És una de les més i millor valorades del sector a tota la província i dona servei a empreses, espais, particulars i entitats.

Encapçalada per Isaac Casadevall, tècnic de so i DJ amb més de 25 anys d’experiència, compta amb un gran equip de professionals, per tal de garantir l’èxit dels esdeveniments en què participen.

Uns 300 casaments en els últims cinc anys (en més de 50 espais diferents) i més de 500 sonoritzacions en els seus vuit anys d’història, són la mostra de la seva experiència i garantia de qualitat.

Els ingredients d’aquest èxit (segons l’Isaac), son la utilització d’equipaments d’alta gamma i última generació, la bona formació dels tècnics de l’equip i, sobretot, molta implicació i un tracte molt proper amb els seus clients.

“Els clients ens deixen participar dels dies més importants de les seves vides i per a nosaltres això és un honor i una motivació perquè tot surti com s’ho imaginen.”

La part més festiva d’un esdeveniment és la que quedarà gravada als convidats al llarg del temps. Per això, a Sono Acció, us assessoraran en tot, perquè així sigui.

 

Sono Acció

Isaac Casadevall – 665 504 549

www.sonoaccio.com

sonoaccio@gmail.com

@discomobilsonoaccio

      

Deixa una resposta