dimecres 12 agost 2020

SiNoFos

SiNoFos

SiNoFos, un nou concepte de restauració a les comarques gironines, situat a la plaça de Catalunya de Girona.

Xavi Manresa, sempre al darrere dels productes de qualitat, amb locals com Porcus i El Tall, i el xef Marc Ramos ara han apostat per una cuina diferent! Cuina casual, cuina en què el secret és compartir amb producte de molta qualitat, cuinat de la forma més natural possible.

No s’hi amaga res, tot és al davant del client, hi pots trobar des de peix i marisc de llotja fins a carns selectes de Galícia i de les nostres contrades, carns ibèriques, amanides d’horta ecològica, embotits de les millors cases i postres de la casa.

Al seu celler trobem vins de proximitat, d’arreu de la Península i forans, i una gran i variada gamma de vins naturals i espumosos.

Al local, confortable, petit i discret, podem seure en una gran taula feta d’una sola peça d’acer, al mig de la cuina, o a les taules més tranquil·les de la sala. A les parets del local, del començament de segle, hi podeu contemplar l’obra artística del pintor i artista blanenc, Quim Serrano, anomenada SiNoFos.

El nom de SiNoFos, és un homenatge als nostres avantpassats, els nostres avis, que arreu de la costa catalana i llevantina, un cop jubilats, segueixen anant dia rere dia a veure l’arribada dels vaixells a port i, mentre seuen al banc, van fent els seus comentaris de si no fos per això, si no fos per allò, si no fos…

SiNoFos Girona

Plaça de Catalunya, 25

Girona 17002

972 009 333

Reserves a: www.sinofos.cat

               

Deixa una resposta