dijous 21 febrer 2019

SEAT Proauto inaugura el primer i únic espai CUPRA de les comarques gironines

La presentació del nou Córner CUPRA ha tingut lloc aquest dimecres 30 de gener a les 20h a les instal·lacions que SEAT – Proauto té a la carretera de Santa Coloma nº65 de Girona

El de Girona és un dels únics 29 concessionaris oficials CUPRA de tot l’Estat Espanyol.

SEAT Proauto, concessionari oficial SEAT a Girona, ha inaugurat aquest dimecres a les seves instal·lacions de la carretera de Santa Coloma nº65 de Girona, un espai exclusiu de la nova marca de vehicles CUPRA. Es tracta del primer i únic concessionari de la demarcació i un dels únics 29 de tot l’Estat espanyol que comptarà amb un espai per exposar, provar i comprar els vehicles de la nova marca.

Durant la inauguració es va estrenar el nou Córner específic de CUPRA, que disposarà d’una identitat pròpia i on s’hi podran trobar productes de la marca, i es va descobrir el que serà, de moment, l’únic model de la marca, el CUPRA Ateca. A més, les persones assistents van poder gaudir d’una prova amb el nou model presentat.

La companyia SEAT, va donar identitat pròpia a CUPRA el passat any 2018, quan va convertir un dels seus acabats, en una marca esportiva diferenciada. Tot i que els nous cotxes CUPRA es podran encarregar a qualsevol concessionari SEAT, serà només en els concessionaris especialitzats com Proauto on s’exposaran els vehicles i gaudiran d’un Màster CUPRA (persona formada per la marca).

Deixa una resposta