dimecres 21 agost 2019

S’Agaró, natura, cultura i patrimoni entre cales i pinars

S’Agaró conserva intactes els seus lligams amb la natura i la cultura. Una natura que a Sa Conca s’expressa amb tota la seva bellesa, força i emotivitat, en una platja amb una màgia especial per  gaudir-ne com a premi després de recórrer el camí de ronda que esdevé passeig, i que té com a origen la singular platja del Racó –punt de partida de la Via Brava–, i com a repte, la troballa de la desconeguda cala Pedrosa.

Espais que es poden conèixer amb un programa de visites guiades que combina el rigor històric amb l’originalitat de les propostes de caire familiar i teatralitzades. Alhora, el Festival de Música de S’Agaró s’ha consolidat com una de les principals propostes d’estiu en música de cambra d’arreu del país, i dona continuïtat a l’històric festival de Senya Blanca, iniciat per Eduard Toldrà i continuat per Xavier Montsalvatge.

Però més enllà del S’Agaró històric, s’ha desenvolupat un nou eix comercial, de restauració i serveis, que esdevé el complement ideal d’un entorn paisatgístic privilegiat. Gràcies a aquest dinamisme la vila ha recuperat la Festa Major d’estiu, i esdevé escenari de múltiples activitats lúdiques, culturals o familiars que afavoreixen el desenvolupament de la marca turística global que significa avui el conjunt de Platja d’Aro, Castell d’Aro i S’Agaró.

Oficina de Turisme de Platja d’Aro

www.platjadaro.com · @platjaroturisme

Deixa una resposta