dimarts 23 juliol 2019

Rutes Guiades amb el Club Nàutic l’Escala

Descobreix la Costa Brava des del mar!

Vela lleugera, vela de creuer, caiac i stand up paddle… Des del Club Nàutic l’Escala et proposen quatre maneres de gaudir del mar mentre et deixes seduir pels racons amb més encant de l’Escala i el seu entorn. Amb les Rutes Guiades del Club, podràs descobrir amb la companyia d’un instructor – guia els secrets del paisatge costaner de l’Escala.

Acosta’t al nucli antic del poble, presidit per la platja que antigament acollia les barques dels pescadors i a les Ruïnes d’Empúries que arriben al mar a través de l’antic moll Grec.

Cap al sud, trobem el Parc Natural del Montgrí, un paratge dominat per impressionants penya segats de roca calcària. Paisatge mediterrani amb molta història.

Escull la teva modalitat preferida, consulta el calendari de Rutes Guiades del Club Nàutic l’Escala i descobreix la Costa Brava des del Mar!

Per més informació consulta www.nauticescala.com

 

Més informació

Navegar és fàcil a l’Escala

El Club Nàutic l’Escala obre les portes al mar des d’un punt privilegiat de la Costa Brava.

El Club Nàutic L’Escala és una entitat sense ànim de lucre situada a la vora de dos parcs naturals, el dels Aiguamolls de l’Empordà i el del Montgrí, i de les ruïnes d’Empúries. Des d’aquest punt, gestiona la dàrsena esportiva ubicada a La Clota, on disposa de 944 amarradors de fins a 22 metres. Compta amb prop de 700 socis i ofereix també amarradors de lloguer. Arrodoneix la seva oferta amb unes instal·lacions modernes i els serveis necessaris per donar una cobertura de qualitat a tots els seus usuaris.

El Club, però, obre les portes a gaudir de moltes més activitats. Facilita el lloguer d’embarcacions i motos aquàtiques, així com l’obtenció de titulacions nàutiques. Des de la seva Àrea Esportiva, d’altra banda, ofereix un ampli ventall de propostes per gaudir del mar practicant esports nàutics. En aquest sentit, la vela lleugera i de creuer són l’estrella, amb cursos per aprendre’n i perfeccionar la tècnica durant tot l’any oberts a tothom, amb independència de les seves condicions físiques o socials.

També lloga i organitza activitats amb stand up paddle i caiac, modalitats que se sumen a la seva oferta de rutes guiades juntament amb la vela; l’alternativa perfecte per conèixer naturalesa i cultura des del mar.

Vela, caiac i stand up paddle també són la base de la seva oferta en Campus d’estiu infantils i juvenils. Per als més petits, proposa combinar els esports al mar amb l’anglès, mentre que per als més grans, la nàutica s’uneix a la descoberta de l’entorn a través d’altres activitats com el senderisme.

Tot plegat es complementa amb la possibilitat de gaudir del submarinisme i amb un ampli programa de concursos de pesca que són el punt de trobada de tots els aficionats a aquest esport de la zona. Per més informació consulta: www.nauticescala.com

 

Deixa una resposta