dissabte 18 agost 2018

RM ASSESSORS

RM

RM ASSESSORS va néixer el 1959, té més de 50 anys d’experiència en el seu sector. És un despatx professional d’assessorament qualificat per a pimes, associacions, fundacions i també per a comunitats de propietaris i particulars, altament especialitzat, que actua en diverses àrees i especialment en les matèries següents: fiscal, jurídic, laboral, dret bancari, administració de patrimonis i de propietat horitzontal i vertical, corredoria d’assegurances i assessorament immobiliari.

RM ASSESSORS disposa d’un equip de més de 32 persones perfectament coordinat en les diverses àrees, cosa que els permet donar un assessorament integral als seus clients. Ofereix als clients, a tall d’exemple, tant l’assessorament jurídic en totes les àrees especificades anteriorment com la possibilitat de confeccionar directament declaracions fiscals, comptabilitats i rebuts de salaris de les empreses, efectuar tramitació de prestacions, reclamacions bancàries per clàusules terra i despeses hipotecàries, així com confeccionar pòlisses d’assegurances i administrar i gestionar patrimonis i finques. La seva llarga experiència en el sector genera una gran confiança als seus clients.

Des de la fundació del despatx s’ha donat entrada a tres generacions de socis professionals.

Compromesos amb la gestió de qualitat, disposen de la certificació de qualitat ISO 9001:2015. Inverteixen constantment en noves solucions informàtiques i ofereixen serveis professionals molt especialitzats en totes les àrees d’activitat, ja que impulsen contínuament la formació del seu equip professional. Ofereixen els seus serveis professionals tant presencialment com a distància de forma telemàtica, per evitar desplaçaments i donar immediatesa als clients i eficàcia en les seves respostes.

Oficina Central
Rm Assessors
Gran Via Jaume I, 14 baixos
17001 GIRONA
Tel. (+34) 972 208 258
Fax (+34) 972 221 770

Deixa una resposta