dimarts 21 maig 2019

Proauto CUPRA Girona

Proauto inaugura el concessionari CUPRA a Girona, un dels 29 córners exclusius de l’Estat espanyol de la marca i l’únic a la província.

CUPRA és una declaració de la passió pel motor, que uneix l’exclusivitat i esportivitat. Una marca especial, per a gent especial, amb productes únics, sofisticats i amb elevades prestacions, que es posicionaran en un espai que està per cobrir en el mercat de l’automòbil, situat entre les marques generalistes i les prèmium.

L’ofensiva de productes perfectament definida amb els 7 nous models que sortiran al mercat fins al 2021, comença amb el CUPRA Ateca, un SUV compacte amb 300 CV, canvi DSG de 7 velocitats i tracció total 4 drive. Aconsegueix els 100 km/h en tan sols 5,25 segons, una cosa incomparable al mercat.

La marca va més enllà dels productes, i crea una xarxa de concessionaris exclusius amb un assessor especialitzat, que, a més d’assessorar, mantindrà informats els clients de totes les novetats i experiències de la marca. Podràs descobrir el món CUPRA a les instal·lacions que SEAT Proauto tenen a la carretera de Santa Coloma, 65 de Girona.

Deixa una resposta