dimarts 12 novembre 2019

Perfumeria Xaloc

Perfumeria Xaloc

 

Xaloc és, des de 1968, la marca de les perfumeries de distribució selectiva, evolució de la petita empresa que havia fundat Montserrat Planells a Blanes el 1945. Es tracta, per tant, d’una empresa cent per cent familiar i gironina. Actualment té establiments, entre d’altres indrets, a Girona, Blanes, Lloret de Mar i Olot.

 

La nova botiga de Girona, de 300 m², és la més gran del grup i ocupa un espectacular local als baixos de l’edifici del número 11 del prestigiós carrer de Santa Clara. És a dir, al bell mig de la ciutat, a pocs metres del pont de Pedra.

 

 

El local és fruit de la rehabilitació de l’edifici, que ha anat a càrrec de Lagula Arquitectes. La decoració ha estat feta amb l’assessorament de la interiorista Neus Garriga. L’alçada de quasi 5 metres ha estat aprofitada per les grans marques de la cosmètica internacional, que han fet confiança a aquest establiment i a la ciutat de Girona instal·lant espectaculars mobles personalitzats que creen el seu espai exclusiu de marca.

 

Una característica molt destacada de Xaloc està en oferir els productes més exclusius a preus altament competitius.

 

Per altra banda, el servei més original i innovador és el Racó de les Aromes on una especialista en perfums ajuda a trobar el producte més adequat a cada persona. Es programaran cursets i presentacions per a clientes que tinguin la targeta VIP. Xaloc també disposa d’un espai dedicat als més joves, amb un taller de maquillatge, i en una altra zona podem trobar productes de parafarmàcia.

      

Deixa una resposta