dimarts 21 maig 2019

ÒPTICA DEL BULEVARD ARGENTERIA

Al bell mig de Girona i en un local que forma part de la història de la ciutat, s’ha obert l’Òptica del Bulevard Argenteria (ODBA).

Marta Font Llach, DOO i màster en Optometria pel COI, i Dolors Redondo Mitjans, DOO i fundadora d’Òptica del Bulevard a Pedralbes Centre i Bulevard Rosa de Barcelona, van decidir associar-se per tirar endavant aquest projecte.

Dins del local trobareu un tros de la muralla de l’Areny (s. XIV) i un arc amb dos angelets sota el capitell (s. XVI), tot això combinat amb un disseny d’arquitectura moderna (projecte Arcadi Viñas), que aconsegueix un espai viu i ple d’emoció.

Són amants dels objectes bonics, reconeixen el saber fer (know how) i el valor de les tradicions en la fabricació de les ulleres, mentre busquen constantment les últimes tendències. Més enllà de les marques i els logotips, és l’excel·lència dels materials, el talent del dissenyador i la qualitat dels acabats el que fa decidir les seves eleccions. Hi trobareu ulleres tant de sol com de vidre graduat i vidres oftàlmics d’última generació.

Les seves marques fetitxe són: Anne et Valentin, Caroline Abram, Garrett Leight, La petite lunette rouge, ic! berlin, Linda Farrow, Pomellato i Veronika Wildgruber.

El seu objectiu és cuidar i millorar la visió i la imatge dels seus clients.

Deixa una resposta