dimecres 21 agost 2019

Mujeres del Vino siglo XXI by Grau

Mª Dolors Segarra copropietària de Vins i Licors Grau va organitzar el passat 23 de maig el tast “Mujeres del Vino siglo XXI by Grau”, una activitat per conèixer la història de quatre dones importants del sector del vi: Maria José López de Heredia, besneta i enòloga de Viña Tondonia a La Rioja; Xandra Falcó, copropietària de Marqués de Griñon a Toledo; Irene Alemany, enòloga d’Alemany i Corrio del Penedès i Anna Espelt, directora i enòloga del celler empordanès Espelt Viticultors.

Una vuitantena de persones, majoritàriament dones, van participar en aquest tast pensat per destacar la importància de la dona en el món del vi.

Entre les assistents hi havia enòlogues, sommeliers, propietàries de cellers i restaurants, i dones que fan del vi la seva professió. Noms destacats com Carme Hospital, presidenta de la Fundació Jordi Comas, la psicòloga Imma Puig, Encarna Tirado copropietària de El Celler de Can Roca o Anna Vicens presidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers, entre moltes d’altres.

Deixa una resposta