dissabte 18 agost 2018

Disseny i tecnicitat en un gruix de 3 mm

MORTEX és un producte de BEAL International SA, empresa familiar belga fundada el 1974. Des de la seva fundació la firma ha desenvolupat la seva pròpia gamma de productes entre els quals destaquen MORTEX, BEALSTONE i CAPILASIL.
MORTEX®, un dels seus productes estrella dins el camp dels revestiments continus, és una solució innovadora amb múltiples possibilitats, per les seves característiques tècniques i estètiques. Es tracta d’un micromorter mineral amb base de calç, totalment impermeable, d’extraordinària adherència, gran duresa i flexibilitat, amb infinitat d’acabats, efectes i colors. Més de 17 anys al mercat avalen la seva qualitat i prestacions.
Nombrosos arquitectes i interioristes usen aquest material per realitzar els seus projectes, com és el cas de Tarruella Trenchs Studio, que ha utilitzat recentment MORTEX® color sorra a la segona fase del projecte de l’emblemàtic Hotel Peralada (Girona). L’estudi ha revestit amb aquest material les parets, sostres, banyeres i dutxes dels banys de les noves suites, amb la finalitat d’aconseguir un caràcter nou, rústic i confortable.
A la Costa Brava, BEAL compta amb diferents distribuïdors i experts aplicadors. Es pot trobar MORTEX® a Subministraments Empuriabrava i a Materials Banyoles. L’aplicació d’aquest producte la duen a terme empreses independents, una de les pioneres va ser El Raconet 04, realitzadora d’aquest projecte. En l’últim any i mig, altres empreses s’han anat formant i realitzant aplicacions d’aquest producte, entre les que es troben Placoguix Porqueres SL, Jordi Pararols Marcé i Construccions i Restauracions Gelador Moncanut SL.

BEAL International:
Daniel Fernández Martínez, Account Manager
+ 34 910 602 896
spain@beal.be www.beal.be/es
Z.I. de Noville-Les-Bois
8 Rue du Tronquoy
5380 Fernelmont BELGIQUE www.bealinternational.com/es
Empresa instal·ladora :
El raconet 04
Deixa una resposta