dissabte 16 novembre 2019

MAS POU, restaurant, museu i productes de la terra al bell mig de l’Empordà

Mas Pou, restaurant, museu i productes de la terra al bell mig de l’Empordà

 

Mas Pou és una masia típica catalana centenària situada a Palau Sator, al bell mig del Baix Empordà. En aquest entorn privilegiat, els clients poden gaudir d’una gastronomia de qualitat amb productes de Km0, des de fa 30 anys.

 

El restaurant s’ubica en una gran casa pairal del segle XVI que encara conserva bona part de la seva estructura original i on podem trobar una cuina tradicional popular i familiar que ha passat de generació en generació, basada en el bon sofregit i la picada i en la cocció lenta tot fent un bon xup-xup.

 

Mas Pou també compta amb el BAR MUSEU, on els clients poden fer un aperitiu i on se serveixen dinars i sopars amb format de mitges racions, ideal per a compartir o per a àpats més informals.

 

Com a punt diferenciador de Mas Pou, el restaurant està unit al Museu Rural de Palau Sator, de visita gratuïta, i que inclou material de la pagesia de temps passats i eines dels oficis vinculats per comprendre com era la vida a pagès d’abans.

 

Per als qui vénen de lluny, Mas Pou disposa també d’exclusius allotjaments de rústics ideals per a tota la família, i també posa a disposició dels visitants els seus productes de qualitat de collita pròpia: l’oli d’oliva Puigmiramar i confitures de meló, síndria o tomàquet amb la marca Fruits Sator, perquè et puguis emportar un bocí de Mas Pou a casa teva.

               

Deixa una resposta