dimecres 21 agost 2019

El maig de 2001, neix Marc Magenti ambients, amb l’experiència professional de més de 40 anys en el sector del moble a Girona. Disseny, funcionalitat, qualitat i atenció al client són els nostres objectius per garantir una satisfacció màxima gràcies a la nostra experiència.

La il·lusió d’un projecte involucra diferents professionals obsessionats amb un concepte ben senzill: oferir el millor ambient per gaudir de la màxima comoditat. En la nostra botiga, d’una superfície de més de 1.500 m² d’exposició, podrà trobar, veure i provar els nostres productes. Disposem d’un equip d’experts en mobles i decoració que l’atendrà en tot moment perquè esculli entre les diferents opcions, podrà portar els plànols del seu habitatge, oficina o local i el nostre equip de decoradors l’ajudarà a prendre millor les decisions.

Les tendències desapareixen, l’estil és etern. Estem constantment explorant les últimes tendències i buscant els materials més adequats i innovadors per als espais i així simplificar la vida als nostres clients.

Som conscients de la importància dels espais i la seva decoració, per això cada mes tenim un descompte diferent.

Deixa una resposta