dilluns 16 juliol 2018

Marc Magenti Ambients

La nostra obsessió per crear espais que respirin comoditat comença quan els nostres clients ens plantegen les necessitats i funcionalitats de cada habitació. A partir d’aquí estudiem les diferents possibilitats que tenim, realitzem el projecte pertinent o seguim les directrius que ens marquen els professionals (interioristes, decoradors…). El presentem al client per tal que s’adapti al 100% a la seva vida i al seu gust.
Explorem les últimes tendències, busquem materials innovadors que simplifiquin la vida als nostres clients. Durabilitat, practicitat i estètica
La història de la nostra marca comença als anys setanta en el mercat de les Puces a Perpinyà on Marc Magenti va començar amb tota la il·lusió i ganes de treballar possibles. Paral·lelament, anava explorant els mercats internacionals per entendre, gestionar i coordinar els processos de fabricació dels mobles i sofàs. Lluny de conformar-se i fidel als seus principis d’empresari, l’any 1979 va crear el Tresillo Europeu. I el 1992 inaugura una altra botiga, Balti, amb un soci on ja aposta per mobles i sofàs.
L’any 2000 deixa Balti per arrencar un nou projecte empresarial en solitari, el mes important de la seva vida, marc magenti ambients. Aquí ja es consolida i esdevé un referent en la història de l’interiorisme a Girona.
“Dedicació, professionalitat i esperit de servei són els pilars del nostre equip”
L’any 2016, Emilie Magenti, filla d’en Marc, s’incorpora a l’empresa per renovar la motivació i il·lusió d’aquest gran projecte.
En col·laboració amb les millors marques nacionals i internacionals, com ara, Mobil Fresno, Natuzzi, Pianca, Ligne Roset, Treku… marc magenti ambients ofereix des de l’assessorament tècnic i estètic del projecte, sigui gran o sigui una compra d’una simple cadira, passant pel muntatge i distribució pertinent fins a la garantia de la qualitat de cadascun dels mobles escollits.

Deixa una resposta