dissabte 16 novembre 2019

L’Obra Social ”la Caixa” destina més de 50.000 euros a ajudes socials a Girona

L’Obra Social ”la Caixa” destina més de 50.000 euros a ajudes socials a Girona

Prop de 200 persones que pateixen algun tipus de malaltia mental o discapacitat física o intel·lectual rebran les ajudes que l’Obra Social ”la Caixa” ha concedit aquest any 2019 a tres projectes socials impulsats per entitats socials que actuen a la província de Girona: la Fundació Privada Drissa, la Fundació TRESC i la Fundació Autisme Mas Casadevall.

 

L’aportació econòmica total per a aquests projectes, els primers a ser resolts, ascendeix a 51.280 euros, tot i que el conjunt del Programa d’Ajuts a Projectes d’Iniciatives socials 2019 destinarà 4,2 milions d’euros a 187 projectes amb més de 65.000 beneficiaris directes.

 

Aquesta convocatòria té com a finalitat promoure la vida independent, l’autonomia personal i la qualitat de vida de la gent gran i les persones amb discapacitat, trastorn mental o altres malalties, alhora que atén les necessitats de l’entorn familiar.

 

El president de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Isidre Fainé, ha destacat el compromís de l’entitat a favor d’una societat millor i més justa i amb més oportunitats per a les persones més vulnerables.

   

Deixa una resposta