divendres 4 desembre 2020

L’increment imparable de l’autoconsum solar residencial

autoconsum solar

Un informe que té el suport de més d’onze mil científics internacionals posa l’emergència climàtica com una prioritat i adverteix de l’amenaça segura d’un “incalculable patiment humà” si no es prenen mesures urgentment.

Entre algunes de les mesures proposades destaca la importància d’un canvi de model energètic que reemplaci recursos fòssils per energies renovables com la fotovoltaica, actualment en creixement al nostre país.

Aquest increment no es deu només al fet sostenible, sinó també per l’estalvi en la factura de la llum, així com les múltiples subvencions estatals, autonòmiques i locals.

MediaMarkt Girona Business treballa amb l’objectiu d’oferir els millors projectes fotovoltaics i fer-ne la gestió integral, tant la legalització de la planta fotovoltaica com les gestions administratives per a l’obtenció de bonificacions.

 

En els últims mesos, MediaMarkt Girona Business ha triplicat el nombre de projectes fotovoltaics residencials a Girona, fet que manifesta el creixent interès en l’autoconsum solar en aquest àmbit.

Contacta amb els seus especialistes, ells t’assessoraran sobre tot el procés del projecte. Una proposta a mida sense cap cost!

 

 

mail mm.girona.business@mediamarkt.es

Tel. 972 010 717

Escaneja el codi QR per aconseguir avantatges exclusius

Deixa una resposta