dilluns 20 agost 2018

L’Escala, una passejada per la mar d’Empúries

l'escala

L’Escala aquests darrers anys ha remodelat tota la façana marítima del nucli antic per obrir-lo tant a la població local com als seus visitants. L’ha convertit en un espai obert des d’on poder contemplar el paisatge de la mar d’Empúries, i al mateix temps s’ha convertit en un punt de trobada. És l’espai on tenen lloc la majoria d’activitats turístiques i culturals durant tot l’any (festivals de música, havaneres, sardanes, mercat artesanal i activitats per a tota la família).

L’Escala és coneguda per la seva gastronomia i sobretot per les protagonistes de la taula escalenca, les anxoves, que s’han convertit en un producte de referència d’àmbit internacional.

L’oferta cultural de la població ha experimentat un canvi important gràcies al recentment inaugurat Museu de l’Escala a l’edifici de l’Alfolí de la Sal, on el visitant pot fer un recorregut històric pel llegat natural, cultural i patrimonial de l’Escala. L’Alfolí ofereix diferents visites guiades, des de la ruta Víctor Català fins a la ruta que descobreix el passat mariner de la població.

Museu de l’Escala – Alfolí de la Sal 3 €
Rutes guiades – 5 €
Per a més informació: www.visitlescala.cat

 

 

 

Deixa una resposta