dimarts 22 maig 2018

La teva Ruta de la Seda per Uzbekistan

amb Viatges Plaimont

Viatges Plaimont us presenta una oportunitat única de descobrir la Ruta de la Seda del 4 al 13 de setembre de 2018, amb sortida des de Barcelona, guia privat i un grup reduït.

Començarem la ruta a Tashkent, centre musulmà del país, on visitarem la ciutat, els monuments més importants i ens allotjarem a l’hotel Lotte City Hotel Tashkent Palace, de 4 estrelles. Farem els àpats en restaurants locals per assaborir la varietat culinària uzbeka i ens endinsarem en la riquesa cultural d’aquest país tan desconegut.

Seguirem el viatge a Jiva, bressol de la pròspera civilització de Coràsmia, i que es troba a la riba del riu Amu-Darya, la perla de l’oasi d’aquesta antiga regió històrica.

Continuarem visitant Bujara, on hi ha el mausoleu de Somoni (segle IX), un dels exemples arquitectònics més importants de l’islam a l’Àsia central. També visitarem la casa de Fayzullo Khodjayev, on coneixerem la història del país a través dels vestits tradicionals, que ens podrem emprovar.

A Samarcanda, la llegendària capital de l’imperi de Tamerlà, ens allotjarem a l’hotel amb encant Sultan Hotel Boutique, i, entre altres monuments impressionants, veurem la plaça de Registan, que es considera la més bonica de l’Àsia central, i que està envoltada de tres imponents madrasses.

Des de Samarcanda agafarem un tren d’alta velocitat per tornar a Tashkent, on acabarà el nostre recorregut per un dels països més apassionants i diversos de l’Àsia central.

Recomanat per:

PLAIMONT VIATGES
Av. de Sant Francesc, 14
17001 – GIRONA
Tel.: 972 212 550
www.viatgesplaimont.cat
info@viatgesplaimont.cat

Deixa una resposta