dilluns 20 agost 2018

La teva Ruta de la Seda per Uzbekistan

temple uzbekistan

amb Viatges Plaimont

Viatges Plaimont us presenta una oportunitat única de descobrir la Ruta de la Seda del 4 al 13 de setembre de 2018, amb sortida des de Barcelona, guia privat i un grup reduït.

Començarem la ruta a Tashkent, centre musulmà del país, on visitarem la ciutat, els monuments més importants i ens allotjarem a l’hotel Lotte City Hotel Tashkent Palace, de 4 estrelles. Farem els àpats en restaurants locals per assaborir la varietat culinària uzbeka i ens endinsarem en la riquesa cultural d’aquest país tan desconegut.

Seguirem el viatge a Jiva, bressol de la pròspera civilització de Coràsmia, i que es troba a la riba del riu Amu-Darya, la perla de l’oasi d’aquesta antiga regió històrica.

Continuarem visitant Bujara, on hi ha el mausoleu de Somoni (segle IX), un dels exemples arquitectònics més importants de l’islam a l’Àsia central. També visitarem la casa de Fayzullo Khodjayev, on coneixerem la història del país a través dels vestits tradicionals, que ens podrem emprovar.

A Samarcanda, la llegendària capital de l’imperi de Tamerlà, ens allotjarem a l’hotel amb encant Sultan Hotel Boutique, i, entre altres monuments impressionants, veurem la plaça de Registan, que es considera la més bonica de l’Àsia central, i que està envoltada de tres imponents madrasses.

Des de Samarcanda agafarem un tren d’alta velocitat per tornar a Tashkent, on acabarà el nostre recorregut per un dels països més apassionants i diversos de l’Àsia central.

Recomanat per:

PLAIMONT VIATGES
Av. de Sant Francesc, 14
17001 – GIRONA
Tel.: 972 212 550
www.viatgesplaimont.cat
info@viatgesplaimont.cat

Deixa una resposta