dijous 18 abril 2019

La perruqueria vegana i orgànica del centre de Girona

Arlic Estilisme d’Autor neix com un concepte de perruqueria innovadora, assessorament d’estil, maquillatge, depilació i estètica al centre de Girona.

Arlic és més que la perruqueria on vas a tallar-te el cabell, ja que el seu equip d’estilistes, perruquers i experts en estètica t’assessoren perquè treguis el màxim profit de la teva imatge.

De recent creació, la idea de la perruqueria va sorgir d’una necessitat que els seus creadors feia temps que detectaven. I és que a Girona faltaven perruqueries que treballessin amb productes naturals, orgànics i aptes per a vegans, un model de negoci que, d’altra banda, està funcionant molt bé i té cada vegada més adeptes a ciutats grans com Barcelona.

D’aquí va néixer Arlic, enfocada a dones i homes moderns, compromesos amb el medi ambient, el planeta i la seva salut, i que busquen productes de qualitat lliures de tòxics per al cabell.

Són persones que volen anar més enllà de tallar-se el cabell o arreglar-se les ungles. Volen un centre amb experts que els aconsellin per potenciar la seva bellesa, i això és el que troben a Arlic Estilisme d’Autor.

Cada client és diferent, però tots tenen el seu punt de trobada a Arlic, perquè, a més de ser una perruqueria unisex i amb públic de totes les edats, treballen amb marques de gran qualitat com Kevin Murphy o American Crew, però també amb altres marques més comercials, i s’adapten a totes les butxaques amb productes de diverses gammes i preus.

Arlic Estilisme d’Autor són pioners en el seu sector a Girona i saben que en poc temps altres perruqueries seguiran els seus passos. Perquè el futur ha arribat, i es diu Arlic.

Troba’ns a www.arlic.es i a la ronda de Sant Antoni Maria Claret , 5, al centre de Girona.

I tu, ja tens cita? Posa’t a les nostres mans!

Deixa una resposta