dimarts 21 maig 2019

La Fortalesa, la nova joia a Girona

La Fortalesa de Sant Julià de Ramis, a 7 km de Girona, és una nova manera d’entendre l’art i el turisme de luxe, però també la gastronomia d’autor amb el segell de qualitat i alta cuina del xef Jordi Cruz.

Aquesta antiga fortalesa militar rehabilitada neix fruit d’un projecte privat fet amb la sensibilitat i excel·lència que caracteritza l’empresa familiar DOR Joiers, que vincula el món de l’artesania i l’art amb el turisme i l’hostaleria, tenint sempre com a fil conductor l’univers de les joies i de les pedres precioses.

Així, sorgeix un nou concepte únic al territori que reuneix un museu de joieria i un centre d’art, un hotel amb encant de 5 estrelles, un espai per a esdeveniments corporatius i socials i dos restaurants d’alta cuina.

Al DOR Museum, museu de joieria i centre d’art, el visitant entendrà per què una joia és sempre l’expressió d’un sentiment i podrà gaudir de la bellesa de la gemmologia, l’orfebreria, l’escultura i la pintura que formen part de les seves col·leccions permanents o de les exposicions temporals.

La vinculació de la Fortalesa amb l’art no acaba aquí, ja que el conjunt també compta amb l’Espai Quim Hereu, màxim representant del moviment estrambòtic del nostre país.

La Fortalesa també acull un hotel boutique de 5 estrelles, El Sants Metges, ubicat a la part més alta del recinte i amb una vista panoràmica de 360º a l’entorn, que disposa de 15 habitacions per als amants de la tranquil·litat, la intimitat, la natura i l’alta cuina.

Però el recinte encara ofereix més. La Fortalesa és també un conjunt d’espais on les empreses i els particulars poden celebrar diferents tipus d’esdeveniments: presentacions, reunions o sopars de gala, casaments, festes d’aniversari i altres cites importants.

L’espai més important per als esdeveniments és La Cúpula, una sala d’actes diàfana, d’una bellesa indiscutible i amb una coberta feta amb materials naturals que farà les delícies dels convidats.

Qui visita la Fortalesa descobreix un món de sensacions noves que l’empenyen a viure una experiència única, un espai incomparable on gaudir la joia de viure.

 

Deixa una resposta