dimarts 21 maig 2019

La festa més típica de Mèxic amb Viatges Plaimont

Viatges Plaimont organitza un viatge a Mèxic del 26 d’octubre al 3 de novembre de 2019 per viure una de les festes més importants del país: el Día de los Muertos.

Considerada la tradició més representativa de la cultura mexicana i declarada patrimoni cultural immaterial de la humanitat per la Unesco, aquesta festa reviu la creença popular que les ànimes dels éssers estimats que ens han deixat tornen de la ultratomba durant aquest dia i se’ls rep amb ofrenes, menjar i beguda i festes arreu del país.

Descobreix aquesta festa impressionant en tres ciutats diferents amb Viatges Plaimont, amb guia acompanyant i un grup reduït.

La ruta passa per Ciutat de Mèxic, Puebla, Teotihuacán i la seva màgica zona arqueològica, a més de visitar els monuments emblemàtics més importants de cada lloc i participar en les celebracions del Dia dels Morts de cada indret.

El viatge també ens portarà cap a Tepotztlán, on participarem en les diferents activitats de la celebració i visitarem el poble de Mixquic per recórrer els antics canals del llac en trajinera, una embarcació típica i acolorida de la zona, abans d’acabar el nostre viatge amb un sopar d’acomiadament a la coneguda Hacienda de Los Morales.

El viatge inclou els bitllets d’avió, allotjament en hotels de 5 estrelles, i els trasllats i visites durant l’itinerari, a més de guia local, assegurança d’assistència i pensió completa.

Deixa una resposta