dilluns 20 agost 2018

JAPÓ MIL·LENARI geishes i samurais

temples japonesos

geishes i samurais

Viatges Plaimont organitza un viatge en grup reduït pels contrastos del Japó del 24 de març al 2 d’abril amb guia acompanyant des de Barcelona. Cal destacar que, com que viatgem a la primavera, podrem gaudir de l’espectacle més bonic que ofereix el país del sol naixent: la floració dels cirerers.

La nostra ruta comença a la capital nipona, on visitarem temples, assistirem a una classe de cuina per aprendre a preparar sushi, visitarem zones més modernes com Harakuju, Takeshita o Omotesando i farem una sortida nocturna al bulliciós barri de Shibuya i la torre de Tòquio.

Seguirem la ruta cap a Kanazawa i Shirakawago, on descobrirem pobles tradicionals de cases de fusta i palla, castells de l’època feudal, magnífics jardins i artesania. Descansarem al típic onsen de Yamashiro, unes aigües termals d’origen volcànic beneficioses per a la pell i la relaxació espiritual.

La ruta també ens portarà a Kyoto, antiga capital del Japó, on visitarem el bosc de bambú, els seus temples i llocs emblemàtics com Gion, el barri de les geishes, amb les quals compartirem sopar i entreteniment.

Al final del viatge ens desplaçarem a Nara, una ciutat plena de cérvols en llibertat on podrem admirar el gran Buda de bronze de 16 metres d’altura, i abans de posar rumb a Barcelona, visitarem la ciutat d’Osaka i el seu famós castell.

Aquesta oferta inclou allotjament en ryokans (hotels tradicionals japonesos), hotels de 4 estrelles, excursions addicionals, cursos de cuina i d’artesania i molts àpats en restaurants tradicionals.

Recomanat per:
PLAIMONT VIATGES
Av. de Sant Francesc, 14
17001 – GIRONA
Tel. 972 212 550
www.viatgesplaimont.cat
info@viatgesplaimont.cat

Deixa una resposta