dissabte 16 novembre 2019

INVESTIN

INVESTIN

Fotos, Iconna

 

Girona gaudeix d’una qualitat de vida i situació geogràfica privilegiades. A 86 quilòmetres de Barcelona i a 50 de França, té 5 estacions d’esports d’hivern a prop, més de 120 platges i 12.000 amarradors en el litoral més proper. Ben connectada al món amb les més de 40 destinacions internacionals de l’aeroport Girona – Costa Brava, 175 quilòmetres de línia d’alta velocitat i 3 ports a l’abast. Al territori hi ha més de 60.500 empreses, 13.800 estudiants universitaris i més de 100 grups de recerca.

Per aquests motius, avalats per les empreses del territori, Girona esdevé una aposta estratègica i de projecció local, nacional i internacional.

Un dels objectius de l’ Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Girona és impulsar l’atracció i captació d’inversions, principalment de l’àmbit industrial, a l’àrea urbana de Girona. El programa Investin Girona-Figueres neix de la necessitat de realitzar una proposta conjunta supramunicipal perseguint aquesta finalitat. Més de 20 municipis de les àrees urbanes de Girona i Figueres participen en el programa amb més de 1.000 hectàrees i prop de 60 zones d’activitat econòmica que es coordinen per posar en valor i potenciar el territori de forma conjunta.

Investin Girona-Figueres compta amb la participació de diferents agents socioeconòmics que intervenen en la captació d’inversions i donen suport a les accions d’internacionalització per posar Girona en el mapa com a oportunitat per fer créixer els seus negocis.

                     

Deixa una resposta