dimarts 23 juliol 2019

Girona, un estiu farcit de propostes culturals

La ciutat de Girona ofereix una intensa programació cultural per a tots els públics durant els mesos d’estiu. Als atributs patrimonials, naturals i històrics, s’hi sumen durant el juny i el juliol propostes de música clàssica, de teatre al carrer i d’actuacions musicals de petit format. És el moment ideal per redescobrir els racons de la ciutat envoltats de les millors propostes culturals.

Per un costat, arriba la vuitena edició del festival Nits de Clàssica, que tindrà lloc del 26 de juny al 30 de juliol. Un any més, es podrà gaudir de primers noms de l’escena internacional de la música clàssica que oferiran concerts en espais singulars i especials com la catedral de Girona, el Museu d’Art o el claustre de la mateixa catedral, del monestir de Sant Daniel i del monestir de Sant Pere de Galligants. Es pot consultar la programació sencera del festival al web www.auditorigirona.org/nitsdeclassica.

Per altra banda, l’estiu és el moment de passar estones a l’aire lliure i no hi ha millor manera de descobrir les places i els carrers de la ciutat a la fresca que fer-ho gaudint amb les propostes teatrals familiars de l’Escènit. Del 28 de juny al 29 de juliol s’han programat dotze espectacles de circ i teatre que es faran els vespres a l’acollidora plaça del Pallol, just darrere del Teatre Municipal de Girona. Es pot consultar la programació de l’Escènit al web www.girona.cat/teatremunicipal.

Per últim, aquest estiu tindrà lloc per tercer any consecutiu la proposta Notes al Parc, un cicle de concerts en directe de petit format als parcs i jardins de Girona. El jardí de l’Àngel, els jardins de les Pedreres, les palmeres del parc Central, el parc del Migdia i el castell de Montjuïc agafaran una tonalitat diferent del 4 al 27 de juliol gràcies a les nou actuacions programades.

Es poden consultar els concerts previstos al web www.girona.cat/notesalparc.

Deixa una resposta