dilluns 20 agost 2018

Girona Enjoy Sport

ruta bici girona

Girona és per l’encant propi i del seu entorn, per les instal·lacions esportives i per les seves dimensions humanes, una ciutat perfecta com a destinació de turisme esportiu. Si a tot això hi sumem una oferta hotelera preparada i al dia, entendrem per què molts equips i esportistes professionals d’àmbit nacional i internacional l’escullen com a lloc de residència i d’entrenament. A més, la ciutat ha obtingut el segell de Destinació de Turisme Esportiu, pel seu potencial en l’àmbit del ciclisme i el running, però també per altres disciplines esportives com la natació, l’atletisme i el tenis.

L’oferta esportiva, complementada amb l’atractiu patrimonial de la ciutat, la seva reconeguda gastronomia i els esdeveniments que acull al llarg de l’any, han situat Girona com una destinació on poder combinar a la perfecció la pràctica de l’esport, l’entrenament i el gaudi de l’oci i les vacances.

Alguns dels principals esdeveniments esportius de l’any 2018 són el Duatló de Girona (4 de març), la Girona MTB Challenge (29, 30 d’abril i 1 de maig), la Sea Otter Europe Costa Brava – Girona (8, 9 i 10 de juny), el Girona Cycling Festival (de l’11 al 17 de juny), la Cursa de la Dona de Girona (7 d’octubre), la Tramun UCI MTB Marathon World Series (14 d’octubre) o la Mitja Marató Ciutat de Girona (25 de novembre).

Deixa una resposta