diumenge 18 novembre 2018

Girona escull la seva ‘Dama y Caballero’ per representar la província

El dissabte 1 de setembre es va celebrar la Gala Final Dama y Caballero Girona 2019 a la ciutat per escollir la noia i el noi que representaran a Girona en el certamen nacional. Anna Salido, de 18 anys i nascuda a Girona, i Albert Quintanas, de 20 anys i nascut a Banyoles, van ser els guanyadors d’aquesta edició.

La gala va ser conduïda per la presentadora, Elsa Anka, i el col·laborador de televisió, Luís Rollán, i va comptar amb les actuacions dels cantautors Sergio Martínez i Aleix, així com d’un grup de dansa moderna. Els models van fer tres desfilades: en la primera passada vestits de manera casual amb texans i samarreta de Quanima Real Estate, la segona en roba de bany de Adicta Moda Única i durant la tercera vestits de gala a càrrec de la firma Sinovias Girona.

La guanyadora i el guanyador no només representaran a Girona en el certamen nacional, sinó que tindran l’oportunitat de ser els representants a la Gala de Miss y Mister América del Sur. A més, va haver-hi un reconeixement pels dos finalistes, els més elegants, aquells més simpàtics segons la votació dels mateixos participants, els més fotogènics decidits pel fotògraf oficial, els més populars segons les votacions a les xarxes socials i els fitness escollits per l’entrenador oficial.

Deixa una resposta