diumenge 18 novembre 2018

Et vols escapar amb nosaltres?

Viatges Flyaway neix d’una idea entre tres bons amics, tots tres viatgers apassionats i  amb més de 25 anys d’experiència en el sector.

Una nit d’estiu vàrem decidir que volíem emprendre el nostre propi projecte: una agència de viatges de proximitat, ètica, responsable i seriosa, i amb un tracte familiar, proper i una atenció centrada en el client, tractant-lo com ens agradaria que ens tractessin a nosaltres mateixos.

A més a més, ens especialitzem en viatges a mida: tu només ens has de dir on, com i el teu pressupost, i Viatges Flyaway prepararà un viatge exclusiu per a tu segons les teves necessitats i preferències, i respondrà ràpidament els teus dubtes.

Estem especialitzats en viatges d’empresa, viatges per a grups, viatges per a tota la família, de noces, individuals… Ens encarreguem de tot: la gestió dels vols i tots els serveis de transport terrestre, les recollides i entregues, els hotels… Fins i tot, si ens ho demanes, et podem recomanar diferents indrets a visitar o locals per degustar els diferents plats típics de la zona.

A Viatges Flyaway t’oferim tot tipus de creuers a totes les destinacions existents.

L’agència, ubicada al carrer Juli Garreta de Girona, és agent autoritzat d’IATA, Renfe, Trasmediterránea i Balearia, per la qual cosa podem oferir preus més competitius, i per fer-te la vida més fàcil, també gestionem els visats que necessites per visitar aquell destí que fa tant de temps que somnies.

El teu viatge comença des del moment del primer contacte amb nosaltres. Escapa’t amb Flyaway!

Deixa una resposta