dijous 21 febrer 2019

El show de l’humorista Pep Plaza dona el tret de sortida a una nova edició del Festimams

Laura Rosel, Empar Moliner, Toni Soler, Queco Novell, Toni Albà i Toni Clapés son alguns dels noms protagonistes

L’espectacle Pep a banda, amb l’humorista Pep Plaza i la cantant Txell Sust, donarà aquest dissabte el tret de sortida de la tercera edició del festival Festimams, el certamen que fusiona cuina, música i humor i que permet als artistes interactuar amb el públic mentre està sopant. Amb les entrades pràcticament exhaurides, durant el show l’imitador i la reconeguda cantant de jazz oferiran la seva versió de temes de tots els temps, des de Peret a Loquillo, passant per Bruce Springsteen o Joan Manuel Serrat, entre d’altres. L’espectacle comptarà amb tres músics més en directe i amb l’humor de Carles Xuriguera i Rafael Faixedas, que faran l’acte protocol·lari d’inauguració d’aquesta edició que se celebrarà cada dissabte fins el 16 de març a l’hotel AC Palau de Bellavista de Girona.

El dissabte 9 de febrer serà el torn per l’espectacle Periodisme i humor, una tertúlia conduïda per la locutora Maria Xinxó, que comptarà amb les periodistes Laura Rosel, Empar Moliner i Natza Farré. Les comunicadores explicaran com veuen el món, la política, el feminisme, la literatura, la ràdio o la televisió. L’acte comptarà també amb la cantautora Judit Neddermann que amenitzarà el sopar amb la seva música. Una setmana més tard, el 16 de febrer, serà el torn dels humoristes Toni Soler, Queco Novell i Jair Domínguez que acostaran al públic programes que barregen humor i política com l’”Està pasant” i el “Polònia”, de TV3. El show ha tingut una gran acollida per part del públic i fa setmanes que les entrades ja estan exhaurides.

El dissabte 2 de març, el periodista i conductor del programa “Quatre Gats”, Ricard Ustrell, entrevistarà l’actor, presentador i professor d’art dramàtic Àngel Llàcer durant La nit més boja, espectacle que comptarà també amb la presència del compositor Manu Guix i el seu piano. El 9 de març, el presentador de “Al cotxe!” de TV3, Eloi Vila, parlarà amb Toni Albà en la seva faceta més reial, un show que han batejat amb el nom de Sa majestat puja al cotxe.

Deixa una resposta