dilluns 23 juliol 2018

Excel•lència en educació

escola montjuic girona

Montjuïc Girona International School (MGIS), inaugurada el 9 de desembre de 1981, proposa un concepte propi d’ensenyament per a alumnes d’infantil a batxillerat. L’escola dona a l’alumnat les eines i recursos necessaris, tant en formació acadèmica com en educació emocional, perquè pugui afrontar el seu futur amb garanties d’èxit. MGIS promou la cultura de l’esforç i ofereix una atenció individualitzada i exclusiva tant per a l’alumnat com per als pares. L’equip docent treballa per convertir els alumnes en éssers humans complets: indagadors, de mentalitat oberta, pensadors, reflexius i solidaris, entre d’altres, per poder afrontar un món canviant i competitiu.

Busquem l’excel·lència en els nostres alumnes perquè siguin persones amb qualitat humana, capaços d’aportar alguna cosa positiva a la societat del segle XXI.

A MGIS, es treballa sobre un temari internacional i motivador per als alumnes. Aquests tenen un paper protagonista en el seu propi aprenentatge i els professors són els encarregats de guiar els alumnes al llarg d’aquest procés. Tot això afavoreix que l’alumne sempre vulgui saber més i es converteixi en una persona robusta, sàvia i capaç de resistir les dificultats del dia a dia; com l’olivera, símbol de l’escola.

Montjuïc Girona International School
Bellpuig, 8
17007 – Girona
Tel. 972 212 838
escola@bambini-montjuic.com
www.bambini-montjuic.com

Deixa una resposta