dimecres 26 febrer 2020

Acompanyant lactàncies

Fins el dimarts 2 d’abril al Centre Cívic Creu de la Mà, situat a la Plaça De Remei Bosch, s/n 17600 de Figueres, podreu gaudir de l’exposició Acompanyant lactàncies.

Es tracta d’un retrat de la tasca dels grups de suport a l’alletament amb Dona Dóna Alt Empordà. A càrrec de Mònica Quintana.

És una exposició col·laborativa entre el grup de suport a l’alletament matern Dona Dóna i la fotògrafa Mònica Quintana. L’exposició explica de forma gràfica la important tasca, informativa i de suport a les mares, que realitza aquest grup.

El treball de l’artista figuerenca Mònica Quintana l’ha portat al llarg dels darrers anys a conèixer moltes famílies i fotografiar moltes dones i els seus nadons al seu estudi. També ha pogut constatar que la lactància materna continua sent un tabú i està carregada de prejudicis, encara, “sobretot aquelles mares que donen el pit a nens i nenes que ja són grans”. A la realitat, li queda un camí per recórrer “abans que una mare pugui dir que és totalment lliure de decidir el que vol”, assenyala Quintana, que, per reivindicar que la lactància materna a la vida quotidiana ha de ser una cosa ­natural, també té en marxa un projecte fotogràfic personal titulat Lactancia in the city.

Per a més informació entreu a: https://oci.diaridegirona.cat/

Event Details
  • Data d'inici
    21 febrer, 2019
  • Data de fi
    2 abril, 2019
  • Categoria