dilluns 20 agost 2018

ETALENTUM S’IMPLANTA A GIRONA

etalentum

Etalentum és una empresa catalana especialitzada en la prestació de serveis de selecció de personal en línia a tot el món. El passat mes de setembre va inaugurar la seva nova seu a Girona, obertura que s’emmarca dins del seu pla d’expansió a tot l’Estat espanyol.

Parlem amb Jaume Alemany, responsable d’Expansió d’Etalentum.

Per què han decidit obrir una nova oficina a Girona?

Per a nosaltres Girona és una plaça molt important. Representa una quota de mercat del 15% del volum de negoci de tot Catalunya i té una potent activitat industrial i de serveis, sectors que requereixen personal altament qualificat, en els quals estem molt especialitzats.

Com ajuda Etalentum les empreses de Girona?

Des de l’oficina de Girona donem servei a totes les empreses de la província. L’avantatge principal és que amb la nostra tecnologia podem prestar-los serveis de selecció de personal a qualsevol lloc: per exemple, si una empresa té una filial a València o bé al País Basc, els podem donar un servei de selecció de personal integral.

Quantes oficines té actualment Etalentum?

Actualment tenim oficines a Barcelona, Sabadell, Girona, dues oficines a Madrid i la seu central que és a Vic, on s’ubiquen els serveis centrals de la companyia.

Parlem amb Gemma García, gerent de l’oficina de Girona:

Quina primera valoració fa de la nova obertura d’Etalentum a Girona?

Estem molt contents de la bona acceptació dels nostres serveis a Girona. Els nostres clients aprecien el nostre servei de consultoria especialitzada en selecció de personal, ja que es diferencia moltíssim del que presenten algunes empreses de treball temporal del sector.

Quin tipus de seleccions de personal duen a terme?

A diferència d’altres competidors del mercat, nosaltres estem molt especialitzats. En aquest sentit treballem en la selecció de perfils professionals de l’àmbit comercial, tecnològic, de producció i financer. Normalment estem parlant de comandaments intermedis i llocs d’alta direcció.

Les noves oficines d’Etalentum són al centre de Girona, al costat de l’edifici de La Caixa, al carrer Migdia, 37, 2a planta.

Etalentum Girona

Migdia, 37 2n planta
17002 – Girona
Tel. 972 011 733
gerencia.girona@etalentum.com
www.etalentum.com

Deixa una resposta