dilluns 18 gener 2021

Essència i coherència

Egoitaliano

La marca italiana de sofàs de luxe Egoitaliano ha arribat a Girona amb l’obertura d’un espai d’exposició de més de 500 m²  al carrer de Barcelona.

Egoitaliano és el fruit de l’obsessió del seus impulsors per introduir un producte de la màxima qualitat amb un disseny basat en el retorn de l’essència i la coherència, d’acord amb els principis de «menys és més» que va inspirar Mies van der Rohe. Egoitaliano presenta una innovadora estratègia de diferenciació basada en el “retorn a l’essència del moble entapissat” però al mateix temps incorporant tecnologies i mecanismes d’última generació per proporcionar una experiència de relax i confort úniques.

La marca de sofàs de luxe ve directament de Matera, Ciutat Europea de la Cultura 2019 i reconeguda com a patrimoni de la humanitat per la UNESCO per la seva arquitectura singular, ha arribat a Girona amb l’obertura d’una botiga al carrer de Barcelona. És la segona botiga que inaugura a l’Estat després de la que va posar en marxa a principis de maig a Barcelona, i l’establiment més gran des que l’empresa va iniciar la seva expansió a Europa. L’operació ha estat possible gràcies a l’acord entre els responsables de la firma amb seu a Matera, al sud d’Itàlia, i els germans José María, Mario i Jaime Chía Trallero, que després d’una llarga trajectòria en el món dels sofàs afronten el repte d’introduir en el mercat espanyol una marca plenament consolidada a nivell mundial.

Egoitaliano és el màxim exponent d’un sector batejat a Itàlia com el del luxe accessible, que ofereix dissenys creatius, formes originals i materials d’alta qualitat sense renunciar a una política de preus coherent i equilibrada.

 

 

Egoitaliano Girona

Carrer de Barcelona , 232

17005 Girona

Tel. 972 208 943

Deixa una resposta