divendres 4 desembre 2020

Empuriabrava, una marina residencial única a Europa

Empuriabrava és l’exclusiva marina residencial del municipi de Castelló d’Empúries. Ubicada al litoral de la badia de Roses i assentada al cor del Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, és una de les marines més belles del món. Genuïna pel seu disseny i única a Europa, amb més de 25 km de canals navegables, és el somni de qualsevol amant del mar i dels esports nàutics. Compta amb més de 5.000 amarradors, la majoria amb accés directe a les residències i amb el port més protegit de tota la costa mediterrània. També disposa d’aeròdrom, ofereix, doncs, la possibilitat d’arribar a Empuriabrava per terra, mar i aire.

 

Empuriabrava té tres platges diferenciades de 7 km de sorra, àmplies i llargues, d’aigües de poca profunditat, ideals per gaudir de la família i practicar esports nàutics. Les seves característiques i dimensions fan que tinguin capacitat per acollir de forma segura visitants i turistes d’arreu, sobretot en moments en què  és important poder mantenir la distància de seguretat.

 

La platja d’Empuriabrava és una platja urbana amb tots els serveis necessaris i amb activitats lúdiques per a nens i adults. La seva qualitat ha fet que des de l’any 2009 hagi estat reconeguda amb les certificacions EMAS, ISO 14001 i Q de Qualitat Turística, que es renoven cada any.

 

Les platges de la Rubina i Can Comas preserven les dunes i la riquesa de la fauna i de la flora protegides pel Parc Natural.

 

No podem oblidar tampoc la quantitat de festes que al llarg de l’any acull Empuriabrava. Les Festes del Carme, les esperades activitats gastronòmiques com són l’Empuriatast i l’Empuriatapes, la importantíssima Fira del Vaixell d’Ocasió o la Fira d’Abril i l’Oktoberfest, entre d’altres. Cites obligades que esperem recuperar ben aviat!

 

 

Deixa una resposta