diumenge 9 agost 2020

Empuriabrava: esport i oci

Empuriabrava disposa de zones excepcionals per practicar esport i gaudir de l’entorn. La xarxa de carrils bici i de camins per fer a peu és molt extensa. Comunica tot Empuriabrava amb el centre històric de Castelló d’Empúries, els aiguamolls o els pobles veïns de Roses, Sant Pere Pescador i Peralada.

 

Per la seva situació geogràfica, Empuriabrava és un dels centres d’esport d’elit més importants de l’Estat. Compta amb les millors instal·lacions d’Europa per a l’activitat de paracaigudisme i, així mateix, amb el túnel del vent, que permet volar tant a professionals de l’esport com a qualsevol persona que vulgui experimentar el somni de la humanitat: volar!

 

Empuriabrava també  és capdavantera en activitats esportives nàutiques –com la vela de creuers, la vela lleugera, la pesca d’alçada i la motonàutica– gràcies a les magnífiques instal·lacions de què disposem a la Marina d’Empuriabrava i als recursos naturals que ofereixen les nostres platges. No podem oblidar tampoc l’Escola Municipal de Vela ni el club de rem Xon’s Empuriabrava.

 

Paracaigudisme, vol al túnel del vent, golf, vela, windsurf, kitesurf, rutes a peu, en bicicleta, a cavall, running, kàrting, caiac, tenis, pàdel, passeig pels canals… A Empuriabrava pots gaudir d’una gran quantitat d’activitats i esports durant tot l’any.

 

Deixa una resposta