dissabte 19 setembre 2020

ELS MILLORS HOTELS BOUTIQUE DE LES COMARQUES GIRONINES S’APLEGUEN SOTA LA MARCA PETITS GRANS HOTELS DE CATALUNYA

petits grans hotels

Petits Grans Hotels de Catalunya (PGHC) és una agrupació d’hotels independents de petites dimensions distribuïts arreu del territori català: Costa Brava, Costa Daurada, Costa de Barcelona, Pirineus i Terres de l’Ebre. Un total de 54 hotels formen part d’aquesta marca, i tots ells comparteixen una sèrie de trets distintius.

Són hotels amb encant amb menys de 15 habitacions, una particularitat que permet un tracte familiar, proper i afable. L’aposta per la qualitat dels serveis també és un element característic d’aquests “petits grans hotels”.

La majoria ofereixen una proposta gastronòmica d’alt nivell, i també disposen d’instal·lacions per a la pràctica de l’esport o per a la celebració d’esdeveniments o reunions d’empresa. Cal destacar les magnífiques ubicacions dels PGHC en paratges naturals, arran de mar o en centres de viles monumentals, indrets únics on relaxar-se i desconnectar de la rutina, tot descobrint paisatges i experiències noves! 

Es tracta d’una organització única a Catalunya, que ha despertat l’interès d’altres comunitats autònomes, i que ha sigut guardonada amb el Premi G! Turisme 2019 “Xiquet Sabater”, una distinció –atorgada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona– que premia el projecte empresarial, persones i iniciatives empresarials que hagin contribuït al desenvolupament del turisme a les comarques de Girona.

 

PGHC de les comarques gironines:

COSTA BRAVA

 1935 Hotel-Boutique (Roses), Ca l’Arpa (Banyoles), Cal Tet (l’Estartit), Can Bo de Pau (Salt), Can Casi (Regencós), Hotel-Rural Can Dispès (Viladamat), Can Liret (Palafrugell), Hotel-Boutique Casa Cacao (Girona), Casa Calella (Calella de Palafrugell), Boutique-Hotel Casa Granados (Tossa de Mar), Casa Vincke (Palamós), Hotel Spa Classic (Begur), Cluc Hotel (Begur), El Far Hotel-Restaurant (Llafranc), El Molí (Pont de Molins), Es Furió (Tamariu), Es Portal Hotel-Gastronòmic (Pals), Hotel del Teatre (Regencós), La Bionda (Begur), La Indiana de Begur – Petit-Hotel Boutique (Begur), La Plaça (Madremanya), Hotel-Museu Llegendes de Girona (Girona), Mas Falgarona Hotel-Boutique & Spa (Avinyonet de Puigventós), Mas Rabiol (Peratallada), Masia La Palma (Espinavessa), Molí de l’Escala (l’Escala), Petit Convent (Begur), Hotel Sants Metges (Sant Julià de Ramis), Boutique-Hotel Villa Gala (Cadaqués).

 

PIRINEUS

Hotel-Restaurant Cal Sastre (Santa Pau), Hotel-Monument Can Garay (Les Planes d’Hostoles), Casa Marcial (Besalú), Les Planes del Grau (Sant Joan de les Abadesses), Petit Caçadors (Ribes de Freser).

https://www.petitsgranshotelsdecatalunya.com/ca/

Telèfon: 972 600 035

 

Deixa una resposta