diumenge 20 gener 2019

El consorci de la zona franca presenta dos projectes per fer front al repte digital

El delegat especial de l’Estat al Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Pere Navarro, ha presentat el projecte DFactory a la fira Barcelona Industry Week (BIW), que consta de dos projectes específics.

D’una banda, el 3DFactory Incubator, una incubadora europea de projectes de manufactura additiva que comptarà amb 600 m² d’espais per a oficines, un coworking, una zona de formació i laboratoris equipats amb impressores 3D d’última generació.

De l’altra, el DFactory 4.0, un hub d’empreses d’activitat tecnològica avançada, que està a punt de començar les obres del seu primer edifici, una construcció de 17.000 m² per a nous usos.

Aquests projectes són l’aposta del Consorci per fer front al repte digital i al canvi de paradigma econòmic que està transformant tots els sectors productius.

A la presentació, Pere Navarro ha destacat que “l’economia 4.0 i la tecnologia digital és una finestra d’oportunitat per a les empreses, per aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible i per al progrés de la persona, la raó de ser del Consorci”.

Deixa una resposta