diumenge 18 novembre 2018

Decken Motorsport

El nom de Decken neix de la casualitat, en una història bonica, fa 7 anys. Aquest nom, que significa ‘sota sostre’, ‘protegit’ en alemany, tenia l’objectiu de convertir-se en el lloc de Girona que acolliria aquells clients i amics que estimen el món del motor i tenen passió per aquest món.

L’any 2017 s’ajunten diferents persones reconegudes en el sector de l’automoció, i en especial dins la marca Porsche, en els apartats de mecànica, comercial i formació. És per això que a la sortida 6B de l’autopista AP-7 (Girona oest) s’obre un nou espai de 1.000m² destinats a satisfer la necessitat a les comarques gironines d’un nou centre especialitzat en el cotxe de gamma alta.

Decken Motorsport dona el servei de manteniment i reparació, preparació i millora mecànica, assessorament d’assegurances, restauració i assessorament comercial tant en cotxes nous com històrics.

Especialitzats en Porsche, però sense deixar de banda altres marques, aquest primer d’any d’activitat ja han passat per les nostres instal·lacions vehicles com Aston Martin, Corvette, Ferrari, Jaguar, Lamborghini, Maserati, Mercedes, Mclaren i Tesla.

Decken busca créixer com a grup d’amics i ser també un espai on reunir-se per parlar de la nostra afició, i fer que el nostre dia a dia no sigui un treball, sinó un plaer que puguem compartir amb vosaltres.

Eduard Comalada

Decken Motorsport

Carrer d’Adri, 1

17007 Girona

Tel.: 972 666 358 – 688 972 911

www.deckenmotorsport.com

info@deckenmotorsport.com

www.facebook.com/deckenmotorsport/

Deixa una resposta