dissabte 19 setembre 2020

Darrere de cada història, hi ha un espai

contel girona

Contel és una empresa familiar que compta amb més de 40 anys d’experiència en l’equipament d’espais de grans corporacions, institucions i empreses. Fa set anys va començar Contel Girona que ja disposa del seu propi showroom al carrer Cristòfol Grober, 4. Des de llavors, s’han liderat projectes com Grup Cañigueral, Neorg, Agroxarxa, Bassols Energia i Cànovas 1852, entre molts altres.

El seu objectiu abans de res ets tu. Per això, defensen la creació d’entorns de treball plens de vida en els quals podràs viure la teva pròpia història.

Perquè puguis conèixer la seva manera de treballar, t’expliquem en què consisteix el que fan: creen espais amb sentit, entorns de treball òptims perquè puguis desenvolupar el teu talent de la millor manera. Creuen en quatre factors que predominen a l’hora d’idear un espai: la il·luminació, l’acústica, l’àrea de treball i la cadira en què passes tantes hores treballant. De manera que quan se’ls planteja l’oportunitat de començar un projecte treballen en funció d’això per assegurar al client una garantia d’èxit total. Tant per a ell com a inversor, com per als seus empleats que són el motor del seu negoci.

Ja no valen els espais abarrotats de personal, la manca de llum o la incomoditat d’una cadira que no compleix els requisits bàsics ergonòmics. La seva major motivació rau en conscienciar de la importància que té tenir cura de la salut de l’empleat, i tot això sota el paraigua de Contel com a distribuïdor de les millors marques de fabricants de mercat.

Reinventar els espais d’oficina s’està convertint en un repte apassionant per al seu creixent mercat immobiliari, no et quedis enrere i confia’ls el teu projecte.

 

Deixa una resposta