dijous 18 abril 2019

Creative&Love

Creative&Love és una empresa jove i especialitzada en l’organització de casaments des de fa més de sis anys. Liderada per Imma Currius, Creative&Love compten amb un equip de grans professionals i amb molta experiència en el sector dels casaments per ajudar totes aquelles parelles que busquen sorprendre els seus convidats i que el seu casament sigui únic i diferent.

Han organitzat ja més de 200 casaments i són especialistes a crear casaments màgics i sorprenents, sobretot a la zona de l’Empordà, la Costa Brava i tota la província de Girona. Ofereixen diferents packs que s’ajusten a les necessitats de cada parella. Molts dels casaments que organitzen són de parelles d’arreu que venen a casar-se a Catalunya i necessiten aquest assessorament des de zero, tot i que cada vegada més les parelles destinen una part del seu pressupost a la figura d’un wedding planner.

La seva feina és vetllar perquè cada parella aconsegueixi els millors proveïdors, que la decoració brilli i que el dia del casament funcioni tot sense imprevistos i preocupacions.

www.creativeandlove.com
Imma Currius – 626 413 381
Girona – Empordà – Costa Brava

Deixa una resposta