dimarts 23 juliol 2019

Clínica Cervera

25 anys de dedicació i passió per la salut del teu somriure

“El nostre millor regal d’aniversari és que sempre tornis amb un somriure”. Així ho expressa el director clínic, el doctor Santiago Cervera, que acaba de celebrar 25 anys liderant un equip de més de 35 professionals (facultatius, auxiliars de clínica, higienistes dentals i administració) que ha sabut combinar coneixement, formació, especialització i tracte humà.

Clínica Cervera va néixer el 1994 com un centre especialitzat en periodòncia i implantologia oral, però progressivament va anar ampliant les instal·lacions i tractaments: ortodòncia, estètica, pròtesis, odontopediatria, odontologia conservadora… Actualment, disposa d’un avançat centre funcional de 500 m².

Tot i així, hi ha alguna cosa que no ha canviat durant aquests 25 anys: la dedicació i l’atenció personalitzada. Compten amb l’última tecnologia de precisió i amb tots els recursos i tècniques necessàries per oferir tractaments innovadors, però el que realment segueix marcant la diferència és l’equip humà i el que hi ha al darrere. Quan una persona confia en ells el seu problema bucodental, l’objectiu no és que se’n recordi només per haver-l’hi solucionat, sinó per com la van fer sentir des del primer a l’últim dia: segura, tranquil·la i ben atesa.

A Clínica Cervera impliquen el pacient en tot moment, li donen tota la informació necessària i el fan partícip en la tria del seu tractament, perquè ell és un membre més de l’equip.

Deixa una resposta