dimarts 12 novembre 2019

CLÀSSICS ENDERROCK

La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya celebra els seus tres Premis Enderrock al millor disc de clàssica amb dos concerts a l’Auditori de Girona el proper mes de novembre, sota el títol CLÀSSICS ENDERROCK

 

La Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya (SCCC) celebrarà amb dos concerts a l’Auditori de Girona els tres Premis Enderrock en la categoria de votació popular al millor disc de clàssica, que han rebut els seus tres darrers projectes: Tossudament Llach (2017), Cançó d’amor i de guerra (2018) i Llull (2019).

En aquests concerts hi participaran els artistes que han acompanyat la SCCC aquests darrers tres anys: Beth, Manu Guix, Elena Gadel, Roger Padullés, Marta Mathéu, Toni Marsol i Gemma Coma Alabert, i la Polifònica de Puig-reig, que un any més assumirà les parts corals. També es presentarà un CD recopilatori amb una tria dels millors moments d’aquests tres projectes.

Els concerts seran els dies 29 i 30 de novembre, a les 20.30 h i 19.00 h, respectivament. Les entrades es podran trobar a la venda al web de l’Auditori de Girona: www.auditorigirona.org.

      

Deixa una resposta